top of page
Untitled design (38).png

A new TABC experience brought to you in partnership with

DMD_Logo_Orange_Hrz_Color on White (1).png

and

UVU-logo.webp

Level up your WRITING, ACTING, and GAME skills by joining our three-day summer camp adventure for RPG lovers.

JUNE 25-27TH

Registration Opens Jan 20th

Space is limited.

Black Sky

GENERAL INFO

WHO?

Teens ages 13-19 seeking an epic summer camp!

WHERE?

Utah Valley University

Lehi Campus

WHEN?

June 25-27th

9:00 am-4:30 pm

COST

$179 Includes:

Lunches, 3-days of amazing instruction, and a custom workbook.

Enter the portal to an epic 3-day summer camp filled with tabletop role-playing games!

From the minds behind Teen Author Boot Camp comes a new immersive conference experience connecting teenagers with industry professionals.

 

Join professional dungeon master Dax Levine of Dungeon Master Direct as he assembles a party of published authors, theater educators, and game designers to deliver the best training to level up your writing, acting, and gaming skills to make your D&D campaigns more epic than ever!

 

Each morning, prepare for battle with instructional workshops on worldbuilding, improvisation, voices, puzzles, combat tactics, and more. Each afternoon, enter the dungeon with your friends or become the Dungeon Master yourself. Become the hero (or villain) of the world’s greatest roleplaying game! 

General

PRESENTERS

MEET THE EXPERTS!

Fountain pen

AUTHORS

On Stage

ACTORS

IMG_4773.webp

GAME EXPERTS

PRESENTERS
Asteroid

SCHEDULE

BREAK OUT CLASS INFO WILL BE AVAILABLE FEB 1ST 

Day 3 - Thursday June 27

 

9:00 AM-9:50 AM

Morning Shake Up (50 minutes)

 

10:00 AM-10:50 AM

Break Out 5 (50 minutes)

 

11:00 AM-11:50 AM

Break Out 6 (50 minutes)

 

12:00 PM-12:30 PM

LUNCH (30 minutes)

 

12:30 PM-1:00 PM

Keynote (30 minutes)

 

1:10 PM-2:20 PM

Gaming Session 5 (70 minutes)

 

2:30 PM-3:40 PM

Gaming Session 6 (70 minutes)

 

3:50 PM-4:30 PM

Closing Ceremonies (40 minutes)

Day 1 - Tuesday June 25

 

9:00 AM-9:50 AM

Opening Ceremonies (50 minutes)

 

10:00 AM 10:50 AM

Break Out 1 (50 minutes)

 

11:00 AM-11:50 AM

Break Out 2 (50 minutes)

 

12:00 PM- 12:30 PM

LUNCH (30 minutes)

 

12:30 PM-1:00 PM

Keynote (30 minutes)

 

1:10 PM-2:20 PM

Gaming Session 1 (70 minutes)

 

2:30 PM-3:40 PM

Gaming Session 2 (70 minutes)

 

3:50 PM-4:30 PM

End of Day Wrap Up (40 minutes)

Day 2 - Wednesday June 26

 

9:00 AM-9:50 AM

Morning Shake Up (50 minutes)

 

10:00 AM-10:50 AM

Break Out 3 (50 minutes)

 

11:00 AM-11:50 AM

Break Out 4 (50 minutes)

 

12:00 PM-12:30 PM

LUNCH (30 minutes)

 

12:30 PM-1:00 PM

Keynote (30 minutes)

 

1:10 PM-2:20 PM

Gaming Session 3 (70 minutes)

 

2:30 PM-3:40 PM

Gaming Session 4 (70 minutes)

 

3:50 PM-4:30 PM

End of Day Wrap Up (40 minutes)

 

schedule
bottom of page